Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Freek Vonk Afas Live


Freek Vonk

Welkom in de wereld van Freek Vonk Live Dieren in het Donker. Twee keer per jaar geeft Freek een reeks spiksplinternieuwe shows in AFAS Live. Freek Vonk Live Animals in the dark Photos Past shows Testimonials Animals in the dark The family show of the year. 29 DEC FREEK VONK Black Box 1030 uur AFAS Live Amsterdam 2023 Hoofdprogramma Freek Vonk. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How. Freek Vonk AFAS Live Amsterdam Bekijk onderaan op de plattegrond waar jouw rang vak of plaats zich bevindt. Freek Vonk bereikte een mooie mijlpaal Hij heeft nu maar liefst 25 shows in AFAS Live op de teller staan. Freek Vonk 40 staat ook dit jaar weer op het podium in AFAS Live in Amsterdam..


Bekijk de programmas podcasts en acties van Freeks wilde wereld het populaire natuurprogramma op Zapp. Freek Vonk is op de Azoren en gaat op zoek naar de grootste onderwaterdieren ter wereld..



Youtube

Freek Vonk heeft de eerste beelden van zijn programma Freek naar de haaien op zijn Facebook-pagina. Freek Vonk heeft de eerste beelden van zijn programma Freek gaat naar de haaien waarin zijn. De Nederlandse bioloog en televisiepresentator Freek Vonk doet tegenover het NOS Jeugdjournaal zijn. Een bijzondere ontdekking voor Freek Vonk in het Amazoneregenwoud in Zuid-Amerika. De groene anaconda is één van de grootste slangensoorten ter wereld..


Ongeziene beelden haaienbeet Freek Vonk BNNVARA NPO Start. Freek Vonk deelt heftige beelden van zijn haaienbeet. In 2017 werd bioloog Freek Vonk op de Bahamas in zijn arm gebeten door een rifhaai. Angela de Jong reageert op rapport Van Rijn. Freek Vonk deelt nieuwe beelden haaienbeet Op het moment dat de Zapp. De Nederlandse bioloog en televisiepresentator Freek Vonk doet tegenover het NOS Jeugdjournaal zijn..


Komentar