Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Freek Vonk Haaienbeet Litteken


Rtl Nieuws

718K views 4 years ago Check voor meer info over haaien de volgende link. . De Nederlandse bioloog en televisiepresentator Freek Vonk doet tegenover het NOS Jeugdjournaal zijn. Freek Vonk werd drie weken geleden gebeten door een chagrijnige haai maar het gaat..


Freek Vonk is op de Bahamas gebeten door een haai Nu gaat het weer goed met hem maar het was. Freek Vonk deelt heftige beelden van zijn haaienbeet. Vonk werd in februari op de Bahamas gebeten door een haai Dat gebeurde tijdens opnames voor het. Bioloog Freek Vonk is gewond geraakt tijdens de opnames voor een van zijn tv-programmas. Freek werd drie uur lang geopereerd en kreeg meer dan 100 hechtingen..


Freek Vonk bevalt van larf na maanden in zijn been - YouTube 2023 Google. Enkele maanden terug ontdekte bioloog Freek Vonk dat er drie larven in zijn been leefden. Vorige week donderdag deelde Vonk dat de derde en laatste larve in zijn been - eerder werden er al twee. Freek Vonk heeft sinds april meerdere larven in zijn been zitten Begin juni overleden er twee die snel. Freek Vonk Politieagent krijgt onverwachte klap te verwerken Finse ex-premier werkt zich in het..


33K views 3 months ago NPO Wanneer Freek Vonk over de Caribische rifhaai vertelt kan hij. De Nederlandse bioloog en televisiepresentator Freek Vonk vertelt over de haaienbeet die hij twee. Freek Vonk deelt heftige beelden van zijn haaienbeet. 02022020 1243 UUR Sona Boker Het is precies drie jaar geleden dat presentator en bioloog. Freek Vonk houdt zijn fans graag op de hoogte via social media ook in mindere tijden..



2svw7docb5suzm

Komentar